If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Con l'esubero della pasta madre ho fatto delle piadine come base per il kebab che sono state farcite con degli straccetti di petto di pollo tenuti a macerare per 10 minuti con succo di limone e olio, poi scottati velocemente in padella con l'aggiunta di semi di sesamo e fuori dal fuoco alcune gocce di salsa tabasco all'habanero. Ho aggiunto ciotole di verdurine tagliate e varie salse così ognuno ha composto il suo kebab come preferiva.
$ piadine ottenute con l'esubero del LM, si sono adattate a diventare kebab all'italiana per tre di loro, la quarta è rimasta piada al prosciutto e verdura; ho usato come dressing maionese vegana essendo intollerante a late ecc...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Commenta